Avala Resort and Villas

avala-resort-budva-logo

Prepustite se čarima hotela Avala Resort and Villas, impozantnog savremenog objekta na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gdje se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posjetioce Crne Gore. Izgradili smo hotel koji je jedinstveni izraz savremenog putovanja i savremenog življenja.

Osmišljen je da postane obilježje Budve, centar kulture. Uticaji drevnog i savremenog, lokalnog i globalnog, spajaju se u razigranu harmoniju.

Avala Resort & Villas je bez sumnje raj za čula. Onog trenutka kada gost uđe u hotel, svjetlost, panoramski pogledi, muzika i umjetnost započinju svoju igru i taj momenat čine nezaboravnim.

Avala ima 181 sobe, standardne, superior, porodične, apartmane, vile različitih veličina kao penthouse.

Isto iskustvo se nastavlja kada probate sve što nude naši elegantni restorani,barovi, Energy Clinic Spa klub, panoramski otvoreni bazeni, dešavanja koja organizuje Avala Resort i još mnogo toga.

Nudimo vam odlične uslove za konferencije, a isto tako i prostrane sale opremljene sa najsavremenijom tehnologijom, luksuznim dekorom za provodjenje proslava, sa besprekornim detaljima.

Avala Resort&Villas je odličan izbor za organizaciju uspješnih i divnih dogadjaja.

Gotovo smo sigurni da u ponudi imamo nešto što će ostvariti vaše snove.