Peti  Festival investicija i nekretnina FREI 2014 i ove godine je održan pod patronatom predsjednika Vlade Crne Gore, Mila Đukanovića. Programski nosilac skupa je Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore, a generalni pokrovitelj Atlas Grupa.

U fokusu ovogodišnjeg FREI su bili savremeni modaliteti nekretnina u funkciji novih trendova višenamjenske turističke ponude.  Program je uključio  i niz pozivnih izlaganja i diskusionih sadržaja, uz učešće eminentnih međunarodnih eksperata, kao i predstavnika državnih organa, lokalne samouprave, velikih svjetskih konsultantskih kuća i hotelskih brendova. Posebna pažnja je posvećena infrastrukturnim pretpostavkama investicionog razvoja, zatim valorizaciji potencijala na sjeveru Crne Gore, kao i ulozi lokalne samouprave u optimizaciji investicionog ambijenta.

S velikim zadovoljstvom možemo reći da smo jako ponosni sadržajem, dinamikom i odzivom na jubilarnom, petom Festivalu. Sa 35 kompanija učesnica i rekordnim brojem posjetioca, optimisti smo u pogledu budućnosti održavanja FREI i nadamo se još većem uspjehu idućih godina. U našem timu već razmišljamo o novim idejama, prateći razvojni trend i najadekvatnije uslove investicionih ulaganja u Crnoj Gori. Raspoloženi smo uvijek za nove predloge, kako bismo bili još bolji i odgovorili svim vašim očekivanjima u susret idućem Festivalu.

Organizator

FREI 2014 – Spisak učesnika (Download)