Dragi prijatelji Festivala investicija i nekretnina FREI,

Ovaj, 4. po redu Festival aktivno se bavio temom konkurentnosti. Pričali smo o njoj sa raznih pozicija, čuli smo stavove države, investitora, divelopera, arhitektonskih studija, advokata, RE brokera… Upravo to je i bila ideja i želja, kada smo uobličili ideju ovakvog festivalskog okupljanja.

Prisjetimo se Uvodnika našeg ovogodišnjeg Kataloga kada smo rekli: “Hoćemo da, jedni uz druge, ojačamo našu poslovnu snagu i oslobodimo sopstveni potencijal koji je prilično ustuknuo pred strahovima nametnutim globalnom ekonomskom krizom. Naime, uz puno uvažavanje ograničenja koje kriza nameće drmajući svjetsku ekonomiju, moramo biti svjesni da se mnogo toga može uraditi, ako nam kriza ne bude alibi za nedostatak odlučnosti, poslovne vizije i spremnosti da se ona ostvari.”

Naš je utisak da je na FREI-ju dominirala pozitivna energija, a sigurni smo da vam je ovogodišnji FREI donio puno korisnih poslovnih kontakat i kreirao kod vas nove ideje za nove biznise. Ali se nadamo da vam je vrijeme koje ste proveli u Miločeru bilo ne samo korisno nego i prijatno i da ćemo se vidjeti na narednom okupljanju.

Mi aktivno razmišljamo i diskutujemo o temama u susret našem prvom jubileju – 5-om FREI-ju koji će biti organizovan u aprilu 2014-e. Molimo vas sve budite proaktivni i dajete nam vaše sugestije i predloge – kako da FREI bude još bolji, jer on jeste vaš Festival.

FREI 2013 – Spisak učesnika (Download)

Organizator
Budva – Miločer, 25. april 2013.